Geen verzendkosten, gratis thuis bezorgd. WhatsApp 06-82420335
Terug naar overzicht Fruits de Mer, de schitterende BRON collectie!
Blog / 23 May 2023

Fruits de Mer, de schitterende BRON collectie!


Bron heeft haar hart verpand aan edelstenen. De veelzijdigheid en aantrekkingskracht van kleur, vorm en slijptechniek zijn voor hun onweerstaanbaar.

Elke Bron steen is ‘hand-picked’ en uit het wereldwijde aanbod selecteren de specialisten de echte beauties. Zij beoordelen de edelstenen met kennis, kunde en enthousiasme en hanteren daarbij hun eigen definitie van schoonheid. Doorslaggevend is het ‘leven’ in de edelsteen inclusief de kleine imperfecties die in hun ogen persoonlijkheid geven aan de steen.

De kleuren van de zee zijn de inspiratie voor de nieuwe Spring Summer collectie “Fruits de Mer”. Blikvangers als Turkoois en Amazoniet vormen een prachtig contrast met snoeproze Saffier en het delicate lila van amethist. De hoofdrol in deze collectie is echter voorbehouden aan de Zuidzee parels, de ultieme vruchten van de zee, speciaal voor deze collectie geaccentueerd met glinsterende diamant.

Stapel de frisse en zomerse kleuren van de Fruits de Mer collectie, kies je favorieten en creëer je eigen individuele stijl en persoonlijkheid!


Voeg een beetje kleur toe aan je sieradencollectie. Deze juwelen van BRON zijn een feestje om te dragen: sprankelend, uitbundig en smaakvol. 

 

 

Nippen aan rosé, heerlijke smaken van verse zeevruchten proeven en de zilte zeelucht inademen - er gaat niets boven de zomer langs de Franse kust! Van de glamour van Saint-Tropez tot de Boheemse sfeer van Biarritz, er is geen tekort aan culinaire hoogstandjes om van te genieten. Dus kom genieten van de magie van de Middellandse Zee met de Fruits de Mer sieradencollectie.

 

 

 

 

 

 

Slotlaan 254-256 | 3701 GV Zeist