Geen verzendkosten, gratis thuis bezorgd. WhatsApp 06-82420335
Juwelier van der Weerd - Janssen

De winkel

Wij heten u van harte welkom op onze website. U treft hier een impressie aan van de merken die wij in onze winkel voeren. Mocht u meer informatie willen over een van deze merken, dan verwelkomen wij u graag in onze winkel op de Slotlaan in Zeist. Van der Weerd-Janssen is op de Utrechtse Heuvelrug dé toonaangevende juwelier. Onze collectie is vernieuwend, volgens de laatste trends en tegelijkertijd stijlvol, en bestaat uit Zwitserse horloges en gouden sieraden.

In onze juweliers winkel in Zeist ontvangen we u graag met een kopje heerlijke koffie, en laten we u onze collectie bewonderen. Van de Merken Bron en Tag Heuer en Breitling hebben we een prachtige corner ingericht met een ruime collectie. Parkeren kan voor de deur, in de straat of in een van de twee parkeergarages tegenover de zaak.

Door ons brede aanbod van nationale en internationale merken, hebben wij voor ieder wat wils. Ongeacht de gelegenheid waarvoor u iets zoekt, of uw leeftijd. Door de filosofie van de merken die wij in onze collectie hebben, bieden we kwaliteit en draagplezier. Natuurlijk bieden we u een uitgebreide after-sales service om het plezier in het dragen te ondersteunen.

Ons team

Een enthausiast team liefhebbers

Bart & Amy : Directie

Miranda: Sales & AfterSales

Monique: Sales & Backoffice

Ellis: Sales & Marketing

Sabien: Sales & Backoffice

Roy: Sales & Pre-Owned

Annelies: Office Manager

Maartje: Marketing & Online

Ons bedrijf

Met een zorgvuldig geselecteerde collectie horloges en sieraden van bekende merken en van goede kwaliteit, bieden wij u ruime keuze. Maar we gaan verder, we zetten ons in om samen met u te zoeken naar uw ideaal. Is dat niet in collectie dan zoeken we in binnen- en buitenland bij fabrikanten of ontwerpen samen met u iets unieks.

  • Enkel kwaliteitsproducten
  • Grote voorraad
  • Uitstekende aftersales service

Het uitzoeken van een sieraad of horloge is iets moois, vaak ter gelegenheid van iets bijzonders. Mooi of verdrietig, maar een herinnering waard, daar staan we graag bij stil en adviseren u met gevoel voor uw stijl en de gelegenheid.

Juwelier van der Weerd - Janssen

Service

Hoewel u bij ons in de winkel misschien niet altijd mensen ziet, werken wij dagelijks met een team van 4 personen. Wij verzorgen wekelijks ca 200 nieuwe aanvragen van klanten, met de nog in behandeling zijnde aanvragen erbij werken wij wekelijks voor ca 400 klanten.

Al deze aanvragen behandelen wij met de grootste zorg en aandacht. Dit betekent dat wij sommige dingen niet direct voor u kunnen uitvoeren, maar wij doen altijd ons best u zo snel mogelijk te bedienen.

Neem contact op

Advies

Goed advies ontvangt u van iemand die naast u staat, dat is wat we bij Juwelier Van der Weerd-Janssen voor u willen doen. De vakkennis van ons team, goed luisteren en een uitgebreide collectie geven u de mogelijkheid om tot een weloverwogen keuze te komen. Samen verkennen we de collectie, onze kennis van de markt en de mogelijkheden van personalisering om tot een perfecte match te komen.

Dit geldt ook voor reparaties en vermaken van sieraden en horloges, alles is mogelijk. Dat is waar eigenaren Bart en Amy voor staan, een eerlijke vriendelijke benadering waarbij u en uw verhaal centraal staan.

Slotlaan 254-256 | 3701 GV Zeist