Geen verzendkosten, gratis thuis bezorgd. WhatsApp 06-82420335

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12.00u worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 6,05 dit is een bijdrage in de kosten voor verzending via verzekerde koeriersdienst.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Mikropakket. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

U ontvangt van ons een email met daarin uw track and trace nummer, in combinatie met uw postcode kan u via de website http://www.mikropakket.nl uw pakket volgen. Tevens kan u telefonisch met hen een ander aflevermoment plannen.

Slotlaan 254-256 | 3701 GV Zeist
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »