Geen verzendkosten, gratis thuis bezorgd. WhatsApp 06-82420335

TAG Heuer horloges

Sportieve TAG Heuer horloges

Juwelier van der Weerd-Janssen staat bekend om de onderscheidende collectie op niveau. U vindt bij ons onder andere Zwitserse horloges. Een iconisch merk tussen ons uitgebreide assortiment is TAG Heuer. We vertellen u meer over onze tijdloze modellen en de grote selectie van TAG Heuer. 

Over TAG Heuer

TAG Heuer, opgericht door Edouard Heuer, maakt al sinds 1860 horloges van zeer hoge kwaliteit. Het merk staat niet alleen bekend om de innovatieve horloges met de aanwezigheid van een chronograaf, maar ook om de sportieve uitstraling. Niet voor niets hebben al vele sportievelingen zich geassocieerd met TAG Heuer horloges, waaronder meerdere Formule 1-coureurs. De coureurs die het iconische merk dragen weten als geen ander hoeveel impact een milliseconde kan maken. Ook sponsort TAG Heuer Red Bull Racing in de autosport. 

Collecties TAG Heuer horloges

Deze relatie met coureurs en andere iconen is terug te zien in de collecties die TAG Heuer heeft gerealiseerd. Zo zijn de Carrera, de Monaco en de Formula 1 modellen hierop gebaseerd. Ook voor andere sportievelingen en horlogeliefhebbers zijn er fantastische TAG Heuer modellen verkrijgbaar onder meer de Autavia en Aquaracer lijnen. Een opvallende collectie in het rijtje is de Link collectie, die bekendstaat om de comfortabele horlogeband met S-vormige schakels. 

Van het iconische merk TAG Heuer verkopen wij de volgende collecties:

  • TAG Heuer Carrera;
  • TAG Heuer Monaco;
  • TAG Heuer Aquaracer;
  • TAG Heuer Formula 1;
  • TAG Heuer Autavia;
  • TAG Heuer Link.

Weet u niet goed welke collectie bij u past? Onze deskundige medewerkers adviseren u met alle liefde. Dit mag op afspraak, maar dit is natuurlijk niet verplicht. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren vinden we altijd een passend exemplaar voor u. Bij ons kunt u in alle rust uw favoriete TAG Heuer horloge uitzoeken. 

Een TAG Heuer horloge kopen bij een betrouwbaar verkooppunt

Een TAG Heuer horloge uitzoeken is een bijzonder moment. Daarom is het fijn om dit in alle veiligheid en zonder zorgen te kunnen doen. Juwelier van der Weerd-Janssen is uw betrouwbare partij hiervoor. Wij zijn officieel verkooppunt van TAG Heuer én van andere toonaangevende merken, zoals Breitling. Bekijk alle prachtige exemplaren op uw gemak online in de webshop of kom langs om onze uitgebreide collectie in het echt te bewonderen. Wij zijn gevestigd op de Utrechtse Heuvelrug, in Zeist. 

Bekijk alle Tag Heuer horloges

 

TAG Heuer horloges
Slotlaan 254-256 | 3701 GV Zeist