Geen verzendkosten, gratis thuis bezorgd. WhatsApp 06-82420335

Longines horloges

Een innovatief en nauwkeurig Longines horloge

Juwelier van der Weerd-Janssen is officieel verkooppunt van Longines horloges. Dit toonaangevende, Zwitsers horlogemerk staat bekend om de rijke historie en innovatieve horloges. We belichten de collecties van Longines die u bij ons kunt vinden en vertellen u meer over dit iconische merk.

Over Longines

Longines is in 1832 opgericht en komt oorspronkelijk uit Zwitserland, net als vele andere topmerken onder de horloges. Longines onderscheidt zich in betrouwbare en hoge kwaliteit uurwerken. In de loop der jaren heeft Longines een verscheidenheid aan snel trillende stopwatches, chronografen, chronometers en tijdwaarnemingsinstrumenten gebouwd. Door te blijven innoveren en continu vooruitstrevend te denken, blijft het merk op topniveau.

Langdurige relatie met sport

Longines heeft een langdurige relatie met sport. In de sportwereld is nauwkeurige tijdwaarneming essentieel. Of het nou gaat om paardensport, skiën, rally’s, wielrennen, hardlopen of de Formule 1. Daarom verbindt het merk zich regelmatig aan sporticonen en sportevenement. Een mooi voorbeeld is de Birmingham 2022 Gemenebestspelen. Hier was Longines officieel partner en officieel tijdwaarnemer van. Longines stelde zijn expertise in nauwkeurige tijdwaarneming onder andere ter beschikking tijdens deze spelen.

Ons assortiment Longines horloges

Bij ons vindt u zowel herenhorloges als dameshorloges van het merk Longines. Wij verkopen de volgende, iconische collecties:

  • Longines Master collection;
  • Longines Spirit;
  • Longines Record;
  • Longines DolceVita;
  • Longines HydroConquest;
  • Longines Présence;
  • Longines La Grande Classiques;
  • Longines Heritage;
  • Longines Evidenza.

Longines Master

De Master collection van Longines staat voor echt vakmanschap. Ter gelegenheid van het 190-jarig jubileum presenteerde Longines een reeks exclusieve modellen uit de Master collection. Al deze modellen zijn voorzien van een automatisch uurwerk en hebben unieke features.

Longines Spirit

De Spirit collectie van Longines staat bekend om de stevige kast met grote knop. Opvallend is de wijzerplaat met nauwkeurige minutenaanduiding. De collectie is een ode aan de lange luchtvaartgeschiedenis van het merk. Een uniek piloten horloge.

Longines Record

In deze collectie wordt klassieke eenvoud van Longines horloges gecombineerd met perfectie.

Longinges DolceVita

De vrouwelijke DolceVita collectie valt op door de glooiingen en de rechthoekige kast. Deze collectie is geïnspireerd op de Longines horloges uit de jaren ’30.

Longines HydroConquest

Eeuwig jeugdig, net als het merk zelf. De HydroConquest modellen zijn een combinatie van technische innovatie, elegantie en high performance uurwerk. Dit robuuste duikhorloge is zeer degelijk gebouwd. sportieve horloge

Longines Présence

Een collectie met zachte lijnen die eenvoud uitstraalt. Tijdloze elegantie.

Longines La Grande Classique

Stijlvol en elegant. Dit klassieke model beperkt zich tot enkel de essentie en is prachtig plat, wat zorgt voor een chique uitstraling van de horloges uit deze collectie.

Longines Heritage collectie

Een speciale heruitgave van het duikhorloge uit 1959. De vintage look in combinatie met de moderne techniek maakt dit een bijzonder exemplaar.

Longines Evidenza

Een bijzonder horloge, geïnspireerd op de uitbundige en extravagante jaren ’20. Deze uitbundigheid is terug te zien in de opvallende collectie.

Over Juwelier van der Weerd-Janssen

Als officieel verkooppunt van Longines mag u er altijd vanuit gaan dat u uw favoriete Longines horloge veilig kunt aankopen bij ons. Wij zijn uw betrouwbare partij als het aankomt op toonaangevende merken. Bij Juwelier van der Weerd-Janssen vindt u een uitgebreide collectie van vernieuwende en exclusieve horloges en sieraden. Wij hebben voor dames en heren een breed aanbod van nationale en internationale topmerken.

U bent van harte welkom om in alle rust een Longines horloge uit te zoeken dat helemaal past bij uw wensen en persoonlijkheid. Kunt u niet goed kiezen uit de unieke collecties? Onze ervaren medewerkers adviseren u graag tijdens een adviesgesprek.  

Longines horloges online bekijken

Een Longines horloge aanschaffen doet u niet elke dag. Op zoek naar een stijlvol Longines horloge? Kom dan langs in Zeist om onze exemplaren in het echt te bewonderen. Ook kunt u de heren- en dameshorloges op uw gemak online bekijken.

Bekijk het hele assortiment van Longines

Slotlaan 254-256 | 3701 GV Zeist