Geen verzendkosten, gratis thuis bezorgd. WhatsApp 06-82420335

Personaliseer je sieraden, Minitials heeft prachtige gouden sieraden met letters en symbolen, vingerafdrukken en tokens. Prachtige herinneringen bij geboorte of speciaal moment.  
Dus vaders, haast je om je vrouw zeer speciaal te verwennen met een sieraad met de initialen van je kinderen. Deze initialen zijn te combineren met bijvoorbeeld een diamantje of een klavertje 4 of een hartje, om zo een super leuk sieraad samen te stellen. Alle Minitials sieraden zijn gemaakt in hoogwaardig massief 18 karaats goud.

Minitals bied ook geweldige mogelijkheden om bijvoorbeeld een kindertekening, vingerafdruk of voetafdruk of de eerste keer dat je kindje 'mama' schrijft vast te leggen. Kom naar onze winkel in Zeist om de mogelijkheden te bespreken. 

LET OP! Op de website ziet u de voorbeelden, elk sieraad wordt custom-made uitgevoerd. En zal met een aantal dagen op bestelling geleverd worden. Bestellingen moeten vooraf worden afgerekend en kunnen niet worden geretourneerd of geruild. Dit omdat ze naar persoonlijke wensen worden gemaakt.

HET OPNIEUW KNOPEN VAN MINITIALS ARMBANDEN KOST € 7,50 BIJ ONS EN IS DAN DE VOLGENDE DAG GEREED.

Lees meer

Minitials

Materiaal
Soort Sieraad
Kleur goud
Gehalte
Type stenen

Filter op prijs:

Slotlaan 254-256 | 3701 GV Zeist