Geen verzendkosten, gratis thuis bezorgd. WhatsApp 06-82420335
Terug naar overzicht Ontdek de Highlife collectie van Frederique Constant!
Blog / 12 Apr 2022

Ontdek de Highlife collectie van Frederique Constant!


De Highlife collectie van Frederique Constant kent zijn oorsprong in 1999 en is toentertijd al op de markt gebracht met eenzelfde kenmerkende geïntegreerde band als die we nu terugvinden in de herintroduceerde variant van de Highlife collectie. Net als de 20 jaar oude collectie is de nieuwe collectie ook gericht op uitstraling en precisie. Frederique Constant staat sinds jaar en dag al bekend om hun toegankelijke luxe producten en de Highlife is hier geen uitzondering van!

De moderne Highlife collectie is verdeeld in een paar bijzondere modellen, met elk hun eigen onderscheidende kenmerken. Ten eerste is er de Highlife COSC, dit horloge is gereguleerd naar chronometer standaarden en heeft hier ook het certificaat bij gekregen, dit bewijst maar weer dat luxe en precisie niet onbetaalbaar hoeven zijn! Ten tweede heeft Frederique Constant de Highlife uitgebracht met hun kenmerkende heartbeat opening in de wijzerplaat, waardoor het kloppende hart van het horloge te bewonderen is. Ook zijn er vier modellen die zich onderdeel van de haute horlogerie kunnen noemen. Namelijk de perpetual calender, welke rekening houd met, niet alleen de lengte van de maanden, maar zelfs met de schrikkeljaren en zijn ''grote broer'' de perpetual calender tourbillon! Een ander model betreft de skeleton, welke een erg imposante indruk maakt door de compleet opengewerkte wijzerplaat! Tot slot is er dan nog de Highlife Worldtimer, waarbij je iedere tijdzone in de wereld af kunt lezen!

Wat alle modellen met elkaar gemeen hebben is de geïntegreerde band, deze is ook nog eens met een quick-release systeem makkelijk te vervangen. Zo kan het horloge in een handomdraai van staal naar rubber en naar leder wisselen. Bij elke andere band heeft het horloge dan weer een compleet andere uitstraling! De rubberen band is zelfs inclusief bij iedere verkoop van een Highlife horloge! 

Benieuwd naar onze collectie? Klik dan hier of kom een keer bij ons langs!

Slotlaan 254-256 | 3701 GV Zeist
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »