Categoriën

TAG HEUER Formula 1 Max Verstappen 2018 Quartz Chronograph 43mm

€1.950,00 Excl. BTW: €1.611,57
  • Merk: Tag Heuer
  • Model: Formula 1 Max Verstappen 2018 Quartz Chronograph 43mm
  • Beschikbaarheid: Niet op voorraad
LET OP! UITVERKOCHT!!!De Tag Heuer Max Verstappen 2018 Formula 1 Chronograph is een sportief horloge voor in je vrije tijd en sportieve touch bij gelegenheden. Net als de afgelopen...

Tag Heuer

TAG HEUER Formula 1 Max Verstappen 2018 Quartz Chronograph 43mm UITVERKOCHT

LET OP! UITVERKOCHT!!!

De Tag Heuer Max Verstappen 2018 Formula 1 Chronograph is een sportief horloge voor in je vrije tijd en sportieve touch bij gelegenheden. Net als de afgelopen 2 jaar is er in 2018 een speciale uitgave voor Max Verstappen, op 13 november komen de eerste beelden beschikbaar. Maar wij lichten voor u vast een tipje van de sluier op!

Het horloge is door Max zelf mee ontworpen en is gebaseerd op de Formula 1 serie, uitgevoerd in een combinatie van staal en geschuurd grijs keramiek. Het speciale Max Verstappen TAG Heuer horloge is uitgevoerd met verwijzingen naar Max zijn nummer, 33 en sportieve rode accenten.

U kan vast intekenen bij ons om uw exemplaar te kopen! Er komt een beperkte oplage van 1.300 stuks die wereldwijd verkocht gaat worden. De prijs van dit horloge is € 1.950,- 
Hiermee is hij hoger in prijs dan de vorige edities, dit komt door de luxere staal/keramische uitvoering van kast en band.

Het horloge wordt geproduceerd in batches van 400 stuks tussen midden november en februari, welke wereldwijd worden verdeeld. 


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Nieuwsbrief

* Email Inschrijven