De winkel

Wij heten u van harte welkom op onze website. U treft hier een impressie aan van de merken die wij in onze winkel voeren. Mocht u meer informatie willen over een van deze merken, dan verwelkomen wij u graag in onze winkel op de Slotlaan in Zeist. Van der Weerd-Janssen is op de Utrechtse Heuvelrug dé toonaangevende juwelier. Onze collectie is vernieuwend, volgens de laatste trends en tegelijkertijd stijlvol.

Door ons brede aanbod van nationale en internationale merken, hebben wij voor ieder wat wils. Ongeacht de gelegenheid waarvoor u iets zoekt, of uw leeftijd. Door de filosofie van de merken die wij in onze collectie hebben, bieden we kwaliteit en draagplezier. Natuurlijk bieden we u een uitgebreide after-sales service om het plezier in het dragen te ondersteunen.

Ons geschoolde en enthousiaste team adviseert u graag bij het maken van de juiste keuze. 

 

Ons Bedrijf

Bij Juwelier van der Weerd - Janssen zijn we er voor u.

Met een zorgvuldig geselecteerde collectie horloges en sieraden van bekende merken en van goede kwaliteit, bieden we u ruime keuze. Maar we gaan verder, we zetten ons in om samen met u te zoeken naar uw ideaal. Is dat niet in collectie dan zoeken we in binnen- en buitenland bij fabrikanten of ontwerpen samen met u iets unieks.

  • Enkel kwaliteitsproducten
  • Grote voorraad
  • Uitstekende aftersales service

Ons Team

Een enthousiast team liefhebbers 

Het uitzoeken van een sieraad of horloge is iets moois, vaak ter gelegenheid van iets bijzonders. Mooi of verdrietig, maar een herinnering waard, daar staan we graag bij stil en adviseren u met gevoel voor uw stijl en de gelegenheid.

 

In onze juweliers winkel in Zeist ontvangen we u graag met een kopje heerlijke koffie, en laten we u onze collectie bewonderen. Van de Merken Bron en Tag Heuer hebben we een prachtige corner ingericht met een ruime collectie. Parkeren kan voor de deur, in de straat of in een van de twee parkeergarages tegenover de zaak.

 

Nieuwsbrief

* Email Inschrijven