Oris Pro Pilot met eigen uurwerk!

Een eigen uurwerk ontwikkelen en in huis bouwen is niet voor ieder horlogemerk weggelegd, het geheel zelfstandig opererende Oris laat zien dat ze een serieuze plek in de horlogewereld heeft. Het eigen uurwerk is een hoogstandje, één keer opwinden laat het horloge 10 dagen lopen, waar ca 1.5 tot 2 dagen de standaard is in de markt. Technisch prachtig, maar ook zeker een geweldig mooi horloge om te zien!

 De Oris Pro Pilot calibre 111.

 Het uurwerk laat aan de rechterkant op de wijzerplaat zien hoe lang het nog kan lopen, ook hier heeft Oris een prachtige ontwikkeling gedaan, de gangreserve aanduiding wordt namelijk steeds nauwkeuriger naarmate het eind in zicht komt. De streepjes staan bij 10 dagen dicht bij elkaar en langzaam staan ze steeds verder uit elkaar.
Door de secondenwijzer en de datum weergave bij 9 uur te positioneren ontstaat een gebalanceerd evenwicht op de wijzerplaat.

De Oris ProPilot collectie is een sportief pilotenhorloge met een rustige evenwichtige uitstraling. Een gematteerde kast, duidelijke cijfers en contrasterende wijzers voor een prettige afleesbaarheid.

Kom dit horloge bewonderen in Zeist!

 https://www.weerdjanssen.nl/ORIS-Heren-Horloges/ORIS-Big-Crown-ProPilot-10-days-44mm-01.111.7711.4165

 Een blik op het eigen manufacture uurwerk van Oris.

 

Nieuwsbrief

* Email Inschrijven