TAG Heuer Autavia Chronograph

HEUER AUTAVIA

De heruitvinding van een icoon! Tag Heuer brengt de Heuer Autavia in een modern jasje, design van toen met techniek van nu. Tag Heur heeft horlogeliefhebbers wereldwijd betrokken in de keuze welk van de eerste generaties Autavia chronografen opnieuw geïntroduceerd zou worden.

 

 

Het horloge dat gewonnen heeft is het model dat toen de referentie Ref. 2446 droeg, met een wijzerplaat met 3 witte tellers in een zwarte wijzerplaat. Een zogenaamde 'panda' wijzerplaat. Het model is in 1966 ontworpen en werd gedragen door de legendarische Formule 1 winnaar Jochen Rindt. Toen was het horloge 39mm groot en uitgevoerd met een kunststof glas.
Nu is het met 42mm de perfecte maat voor een hedendaags sportief horloge, dat tevens bij een pak gedragen kan worden. Het glas is nu van kras vast saffierglas, en uitgevoerd met Tag Heuer's eigen 'in-house' uurwerk caliber 02 met automatische opwinding en een precieze zuilenrad aansturing van de chronograaf.
De lichtgevende massa in de wijzers en bij de uur-indexen is licht beige om de perfecte vintage-look te versterken. Samen met het gebruik van het Autavia Heuer logo, zoals op het voorbeeld uit 1966, en de warme tuig leren band is dit herenhorloge een lust voor het oog.

 

Bekijk het horloge op onze webshop! 

https://www.weerdjanssen.nl/Specialedities-Limited-editions-horloges-Juwelier-van-der-Weerd-Janssen/HEUER-Autavia-Calibre-02-Automatic-Chronograph-42mm-CBE2110.FC8226 

 

 

 #Heuer #Autavia #Horloge #Utrecht #Amersfoort

 

 

 

Nieuwsbrief

* Email Inschrijven