NIEUW! ORIS ProPilot Regga Limited Edition

 ORIS heeft een nieuwe limited edition uitgebracht van de unieke ProPilot Altimeter, en wij hebben er één in huis!

 

ORIS verraste vriend en vijand toen het de ProPilot Altimeter uitbracht, wat een uniek staaltje enginering. Een mechanisch horloge, met daarin een mechanische hoogte meter. Geen elektronica, maar pure mechanische techniek. En dat voor een toegankelijke prijs.

Nu is er een nieuwe limited edition van de Pro Pilot Altimeter voor het Zwitserse reddingsteam Regga dat reddingsoperaties per helikopter uitvoert in de Zwitserse berggebieden. De extreme omstandigheden waarin het reddingsteam haar werkzaamheden uitvoert vraagt om robuuste materialen en betrouwbare informatie. Precies iets dat de ProPilot Altimeter kan bieden, van begin af aan ontwikkeld voor piloten en gebruik bij bergbeklimmingen. Speciaal daarvoor heeft ORIS een serie van 1414 stukt wereldwijd uitgebracht, met een grijs gecoate kast met een bijpassende grijze canvas band met de unieke vouwsluiting. Voorzien van rode details, de kleur van het Regga Rescue Team.

Van deze beperkt beschikbare serie hebben wij één exemplaar weten te reserveren bij ons bezoek aan de grootste horlogebeurs ter wereld in Basel. 

Nieuwsbrief

* Email Inschrijven