Categoriën

Frederique Constant Hybrid Manufacture

 

De allereerste zijn, dat is iets dat Frederique Constant hoog in het vaandel heeft staan. Met het uitbrengen van 'het eerste mechanische horloge met in eigen huis gebouwd manufacture uurwerk en smartwatch functies  is het weer gelukt. Een prachtig mechanisch uurwerk gecombineerd met een deel van de smartmodule uit de eerder geïntroduceerde Frederique Constant Smartwatch horloges.
Het horloge heeft een stappen teller, een slaap meter en een gezondheidscoach, daarnaast is het in staat de nauwkeurigheid van het mechanische uurwerk te monitoren. Alle uitkomsten zijn af te lezen in de bijbehorende app. En een deel wordt ook weergegeven door de kleine wijzer bij 12 uur. Een Hybrid manufacture horloge wordt geleverd met een speciale watchwinder, deze laad het automatische uurwerk door te draaien terwijl de accu van de smartwatch module wordt opgeladen.
Juwelier van der Weerd - Janssen is speciaal geselecteerd om een van de eerste 10 verkooppunten in Nederland te zijn van deze speciale horloges.

www.frederiqueconstant.com


Product vergelijk (0)


FREDERIQUE CONSTANT Hybrid Manufacture 42mm FC-750MC4H6

€3.295,00

Het Zwitserse Frederique Constant heeft een bijzonder Nederlands tintje. De eigenaren en oprichters ..

FREDERIQUE CONSTANT Hybrid Manufacture LIMETID EDITION 42mm FC-750DG4H6

€3.395,00

Het Zwitserse Frederique Constant heeft een bijzonder Nederlands tintje. De eigenaren en oprichters ..

Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2

Nieuwsbrief

* Email Inschrijven